DOSSIERS  
Riorama 19 – oktober 2017

Case: Renovatie koker onder historische stadskern Gent

Voor Stad Gent heeft FARYS|TMVW de laatste jaren al meer dan 20.000 meter rioolnetwerk gerenoveerd via de techniek van sleufloze rioolrenovatie. De meeste reliningprojecten voor Stad Gent situeren zich op de belangrijkste invalswegen van de binnenstad, de P-route, de winkelstraten en de historische binnenstad. Tevens wordt die techniek veelvuldig toegepast bij rioolrenovatie onder trambeddingen. Daarbij worden de werken uitgevoerd in coördinatie met de vervoersmaatschappij De Lijn. Die werken vinden dan ’s nachts plaats. Na het uitharden van de kousliner, ongeveer acht uur later, kan de tram de volgende ochtend weer zijn normale parcours afleggen.

De volledige tekst van dit artikel is enkel toegankelijk voor geregistreerde gebruikers. Registreer u GRATIS.

Met uw login en paswoord krijgt u meteen ook volledige toegang tot de andere websites van FCO Media, ook uw credits kan u op al deze websites gebruiken: Cool & Comfort, De Onderneming, Dimension, FM Magazine, Aquarama, Techcare, Maintenance Magazine en Top Security.


Nieuwe gebruiker

Na GRATIS registratie:

  • Leest u volledige artikels.
  • Krijgt u Riorama per post toegestuurd en kunt u het magazine ook online lezen of downloaden.
  • Ontvangt u gratis 5 credits, die u kunt inzetten om een event of opleiding aan de agenda toe te voegen of een vacature te publiceren.