15167175watercircle.jpg

SECTORNIEUWS 10/04/2019

Infosessie over oppervlaktewater

Op 14 mei in Oelegem houdt watercircle.be een infosessie over oppervlaktewater. Het event gaat van start om 8u30, de lezingen vatten om 9 uur aan en eindigen om 13 uur. Op het programma staan lezingen van De Vlaamse Waterweg, water-link en Citrique Belge.

‘Wetgeving en reglement omtrent inname van oppervlaktewater’ is het de titel van de lezing van De Vlaamse Waterweg. Die organisatie zal informeren over de inname van oppervlaktewater, welke vergunningen vereist zijn, welke studies er moeten worden uitgevoerd, de toekomst van oppervlaktewater...

Met als thema ‘Industriële inname van oppervlaktewater en productie van drinkwater’ zal water-link zijn ervaringen met industriële installaties verder toelichten, alsook de technologie die kan worden gebruikt worden het opwerken van oppervlaktewater.

Citrique Belge kiest voor een praktijkervaring met een netwerkreceptie en rondleiding in het drinkwaterproductiecentrum van Water-Link.

De infosessie is vrijblijvend en kosteloos, maar inschrijven is verplicht vóór 8 mei via onderstaande link.

Op 14 mei zullen er ook technologieleveranciers en leden van watercircle.be aanwezig zijn. Zij kunnen achteraf tijdens een netwerkreceptie aangesproken worden met vragen over de technologie.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=wgDT5pHcVkGxLWr8DQg5CxVgXBEdDLNErpwgruMdjM5UQ1czVkVLUThHWk1HM1VYMkJZRFpZNVc1OSQlQCN0PWcu


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.