aqinroyalhaskoningdhvchina.jpg

SECTORNIEUWS 29/10/2018

Royal HaskoningDHV’s Nereda-technologie in afvalwaterzuivering breidt uit naar China

Beijing Enterprises Industrial Environmental Solutions Limited (BEIES) is een samenwerking aangegaan met Royal HaskoningDHV en Century 3 (Shanghai) voor de levering van de duurzame Nereda®-afvalwaterzuiveringstechnologie in China.

BEIES kan de ultramoderne technologie nu installeren in zijn afvalwaterzuiveringsprojecten in heel China, waardoor een uitstekende en duurzame afvalwaterzuivering wordt verzekerd en de capaciteit van de installaties effectief wordt uitgebreid.

De organisatie heeft al twee potentiële afvalwaterbehandelingsprojecten van Nereda geïdentificeerd, die na voltooiing niet alleen zorgen voor een verbeterde afvalwaterzuivering tegen lagere impact op het milieu, maar ook als demonstratiefabriek zullen dienen om het vermogen van de technologie te laten zien.

Nereda is een afvalwaterzuiveringstechnologie die afhankelijk is van aërobe biologische actie om afvalwater te zuiveren voordat schoon water naar het milieu wordt teruggevoerd. Het Nereda-proces is al met succes wereldwijd getest en ingezet.

www.royalhaskoningdhv.com/nereda


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.